EVENT/TÄVLINGAR/RESOR

En viktig del av vår verksamhet är community och gemenskap. Vi arrangerar  ett antal event/tävlingar/resor där några är årligen återkommande och andra byts ut eller varieras. Här kan du läsa vad som är aktuellt i år och även ta dig vidare till anmälan.

Kostföreläsning med Jessica Tindholm 25/1, 2024

”Det går att äta allt. Men inte jämt. Det som spelar störst roll är ditt syfte med maten du äter. Vad är det du vill uppnå? Viktnedgång eller uppgång? Prestation? Allmänt välmående? Balans? Vi reder ut det. En gång för alla tycker jag!”

Storteam 2024

Tack för en fantastisk storteamstävling 2023! Vi återkommer med ett nytt datum för 2024, stay tuned…

Varje sommar, sedan 2017, genomför vi en lagtävling där lagen består av 3-6 personer. Man anmäler sig som individ och tävlingsledningen sätter ihop lagen med målet att de ska bli så jämna som möjligt. Finalen sker i form av en jaktstart där allt kan hända. Nedan knapp tar dig till anmälan när den har öppnat.

Träningsresa 2024

Då har vi stängt anmälan till 2024 års boxresa till den vackra ön Limnos i Grekland. 

THe battle of the sexes 2024

CrossFit-kampen mellan kvinnor och män i en hård men rättvis kamp! 

2023 vann killarna…. Nu står det 2-2. Datum för 2024 kommer, var redo…

Alla kan vara med då det gäller att gruppen som helhet ska prestera tillsammans. 24 platser för varje team, först till kvarn. 

OPEN 2024

Varje år inleds tävlingssäsongen i CrossFit med att alla som vill deltar i OPEN i sin lokala box. Varje vecka under 3 veckor genomför man en workout och kan då jämföra sin prestation med hela världen. Det finns flera olika klasser och nivåer, alla kan vara med! Nedan knapp ger dig mer information om OPEN

CrossFit Höganäs Throwdown 2024

Varje år sedan 2014 kör vi vårt årliga boxmästerskap. Kommande tävling är under konstruktion