EVENT/TÄVLINGAR/RESOR

En viktig del av vår verksamhet är community och gemenskap. Vi arrangerar  ett antal event/tävlingar/resor där några är årligen återkommande och andra byts ut eller varieras. Här kan du läsa vad som är aktuellt i år och även ta dig vidare till anmälan.

Föreläsning/Workshop:

Fascia, träning och vägen till en frisk kropp

Vem önskar inte rörliga och hälsosamma leder, en spänstig kropp, ett starkt och fungerande immunförsvar och ett lugnt sinne?

När vi åldras förändras vår fascia och blir stelare. Produktionen av kollagen i kroppen minskar avsevärt. Det är då extra viktigt att veta hur du ska andas, träna, stretcha, äta, dricka, sova och hantera stress. Även yngre människor som utsätts för långvarig stress, är för mycket stillasittande, dricker för lite vatten äter fel osv, får en tightare fascia, vilket ofta resulterar i smärta, värk och inflammationer.

För att hålla fascian frisk, stark och i balans, behöver man se till att flödet och näringsutbytet till och från cellerna fungerar optimalt. Är du intresserad av att veta HUR, är du varmt välkommen!

 

Storteam 2024

Den 16 augusti är det dags!

Varje sommar, sedan 2017, genomför vi en lagtävling där lagen består av 3-6 personer. Man anmäler sig som individ och tävlingsledningen sätter ihop lagen med målet att de ska bli så jämna som möjligt. Finalen sker i form av en jaktstart där allt kan hända. Nedan knapp tar dig till anmälan.

Träningsresa 2024

Då har vi stängt anmälan till 2024 års boxresa till den vackra ön Limnos i Grekland. 

THe battle of the sexes 2024

CrossFit-kampen mellan kvinnor och män i en hård men rättvis kamp! 

2023 vann killarna…. Nu står det 2-2.  2024 kör vi den 20 april.

Alla kan vara med då det gäller att gruppen som helhet ska prestera tillsammans. 24 platser för varje team, först till kvarn. 

OPEN 2024

Varje år inleds tävlingssäsongen i CrossFit med att alla som vill deltar i OPEN i sin lokala box. Varje vecka under 3 veckor genomför man en workout och kan då jämföra sin prestation med hela världen. Det finns flera olika klasser och nivåer, alla kan vara med! Nedan knapp ger dig mer information om OPEN

CrossFit Höganäs Throwdown 2024

Varje år sedan 2014 kör vi vårt årliga boxmästerskap. Kommande tävling är under konstruktion