EVENT/TÄVLINGAR/RESOR

En viktig del av vår verksamhet är community och gemenskap. Vi arrangerar  ett antal event/tävlingar/resor där några är årligen återkommande och andra byts ut eller varieras. Här kan du läsa vad som är aktuellt i år och även ta dig vidare till anmälan.

CrossFit Höganäs Throwdown 2023

Varje år sedan 2014 kör vi vårt årliga boxmästerskap.  Sedan 2021 har vi ändrat från individuell tävling till team om 2 personer. Lagen skall bestå av tjej/tjej eller kille/kille och det finns 2 olika tävlingsklasser per kön. Nedan knapp tar dig till anmälan när den har öppnat.

Storteam, 19/8 2023

Varje sommar, sedan 2017, genomför vi en lagtävling där lagen består av 3-6 personer. Man anmäler sig som individ och tävlingsledningen sätter ihop lagen med målet att de ska bli så jämna som möjligt. Finalen sker i form av en jaktstart där allt kan hända. Nedan knapp tar dig till anmälan när den har öppnat.

Träningsresa 2023

De senaste tre åren har vi åkt till Kroatien för en veckas träning. Den 27 augusti 2023 är det dags igen, men denna gång bär det av till Grekland. Nedan knapp tar dig till information och bokning. Obs: Den är inte fullbokad fast det står det, och avresa sker från Kastrup.

THe battle of the sexes, 22/4 2023

CrossFit-kampen mellan kvinnor och män i en hård men rättvis kamp! 

Tjejerna har vunnit 2 gånger och grabbarna 1, hur blir det 2023? Alla kan vara med då det gäller att gruppen som helhet ska prestera tillsammans. 24 platser för varje team, först till kvarn. 

OPEN 2023

Varje år inleds tävlingssäsongen i CrossFit med att alla som vill deltar i OPEN i sin lokala box. Varje vecka under 3 veckor genomför man en workout och kan då jämföra sin prestation med hela världen. Det finns flera olika klasser och nivåer, alla kan vara med! 2023 börjar OPEN den 16 februari. Nedan knapp ger dig mer information om OPEN

TBA

Fler event kan dyka upp. Håll ögonen öppna.