KLASSER

Här hittar du kort information om vad våra olika pass innebär.

CrossFit©

Är en tuff men rolig träningsform med funktionella rörelser. Vi har en förprogrammerad planering med 5 pass per vecka. Du kan välja att köra dessa pass på schemalagda tider eller på egen hand när det passar dig. Du hittar veckans i Wondrappen eller via hemsidan ”Schema”.
45 min

CrossFit© Team

Lördagens enda och också bästa CrossFit pass i lag. 12 personer svettas i klassisk CrossFit anda. Missa inte!
60 min

CF Morgon

Är du morgonpigg? Då levererar vi dagens CrossFit© WOD redan 06:00 på måndagar, onsdagar och fredagar.
45 min

CF Seniors

Dessa pass är till för dig som senior på 65+år och som vill fortsätta utvecklas och stärka din kropp för vardagens utmaningar. Vi har idag ca 25 aktiva seniorer, ta chansen att hänga med på detta sociala äventyr.
50-60 min

Intervall

Ett enkelt, roligt och tufft pass där vi jobbar med olika former av intervaller. Vi använder oss av enklare redskap som gör det möjligt för alla att vara med.
45 min

STRENGTH

Detta är ett tufft och roligt pass där klassiska styrkeövningar blandas med funktionella. Perfekt som komplement till din övriga träning.
60 min

ONIS

Tänk att få avsluta helgen med ett ”Oh No! It’s Sunday” pass. Med risk för att ha skön träningsvärk i flera dagar efter så är det ett grymt sätt att boozta kroppen inför veckan som kommer! Kan vara allt från vårt passutbud, så förbered dig för det fantastiskt oförutsägbara.
90 min

Pilates

Här får du möjlighet att bygga upp flexibilitet, styrka och uthållighet med fantastiskt effektiva övningar som stärker de stabiliserande och de djupa bålmusklerna. Grym kombination till vårt övriga passutbud i boxen. Att du dessutom får träna för en av Sveriges bästa pilatesinstruktörer borde vara ett skäl nog att börja med Pilates.

Pilates & Intervall

Du är sugen att köra Pilates men vill också få en pulshöjare. Enkla övningar för att pusha ditt flås till sköna nivåer.
60 min

TGIF (Thank God It’s Friday)

Ett rejält flåspass med tuffa övningar. Utmanande och varierat upplägg som får dig att flytta dina gränser. Körs i team om 2 till 6 personer, teamen plockar vi ihop på plats! 60 min