KLASSER

Här hittar du kort information om vad våra olika pass innebär.

CrossFit©

Är en tuff men rolig träningsform med funktionella rörelser. Vi programmerar ett pass per dag, måndag-fredag. Du kan välja att köra dessa pass på schemalagda tider eller på egen hand när det passar dig. Du hittar veckans pass i appen Wondr eller via hemsidan ”Schema”.
Max 12 pers, 55 min

CrossFit© Team

Tre gånger i veckan, måndagar, onsdagar och lördagar, kör vi dessa pass. Här jobbar vi i lag om minst 2 personer, ta med din ”teamie” eller hitta den på plats. Fullt ös i klassisk CrossFit anda. Missa inte!
Max 24 pers, 60 min

CF Morgon

Är du morgonpigg? Då levererar vi dagens CrossFit© pass redan 06:00 på måndagar, onsdagar och fredagar.
Max 12 pers, 55 min

CrossFit Seniors

Dessa pass är till för dig som senior med ambition att  fortsätta utvecklas och stärka din kropp för vardagens utmaningar. Du får ta del av 2 unika pass varje vecka, tisdag och torsdag kl 10:15. Självklart är du som senior också välkommen på vara andra pass.
50-60 min

CrossFit Basic

Detta pass bygger på samma programmering som CrossFit©. Den stora skillnaden är att vi förenklar en del rörelser och kanske byter ut någon utrustning. Känner du dig osäker kan dessa pass vara en bra början.
Max 12 pers, 55 min

STRENGTH & Cardio

Detta är ett tufft och roligt pass där klassiska styrkeövningar blandas med funktionella rörelser. Perfekt som komplement till din övriga träning.
Max 16 pers, 90 min

open 2023

Starten på tävlingssäsongen inom CrossFit. Varje år i februari/mars deltar 100 000-tals personer världen över i det som kallas för OPEN. Här ”tävlar” vi i heat och hejar på varandra. Alla som gillar lite tävlingsnerv kan vara med. Ofta är det här man överträffar sig själv! 
12-24 pers, 45-90 min

tgif

Tänk att få avsluta veckan med ett ”Thank God It´s Friday” pass. Med risk för att ha skön träningsvärk i flera dagar efter så är det ett grymt sätt att boozta kroppen inför helgen som kommer! Kan vara allt från vårt passutbud, så förbered dig för det fantastiskt oförutsägbara.
Max 24 pers, 60 min

CROSSFIT ADAPTIVE

Under våren 2023 fortsätter CrossFit Höganäs med två gratis pass i veckan för dig med någon form av funktionsnedsättning.
Tisdagar och Torsdagar 15:45-16:25.
Tack igen till DHR för att ni ger oss möjligheten att driva detta viktiga arbete vidare!
Max 12 pers, 40 min