KURSER

Vi vill att ditt starkare, smidigare och lyckligare liv ska börja så snart det bara går! Oberoende om du är ung/gammal, vill hitta en träningsform som bara får dig att må bra eller om du har siktet inställt på högre nivå. Vi finns här för dig!

Vi har mellan 8-12 deltagare på våra kurser i syfte att hinna med alla deltagare. Detta gör också att det alltid finns gott om plats i lokalen.

 

New U – 5 veckors kom igång

En tvättäkta kom igång kurs i vår CrossFit-box. 5 veckor – 2 pass i veckan för en sluten nybörjargrupp och fri tillgång till schemalagda klasser under denna period. Under kursperioden har vi en exklusiv Facebook grupp för frågor och pepp. Nästa omgång startar måndagen den 1 april. Nedan knapp tar dig vidare till anmälan.

 

CF MINI 5-9 år

Tänk att i tidig ålder väcka det där intresset för allsidig träning där fokuset ligger på att ha ROLIGT! I en blandning av lek, koordination, enklare styrkeövningar och inslag av gymnastiska rörelser skapar vi starkare barn med bättre kroppskontroll. Dessutom medför den positiva träningen i grupp en chans att få nya kompisar och lämna boxen med större självförtroende och härlig glädje i kroppen! Nästa omgång startar lördagen den 6 april. Nedan knapp tar dig vidare till anmälan.

CF KIDS 7-9 år

För dig mellan 7-9 år finns denna slutna grupp där du får köra CrossFit© på en nivå som passar åldersgruppen. Just nu så tränar denna grupp tillsammans med CF MINI 5-9 år. Anmälan via den knappen.

CF KIDS 10-12år

För dig mellan 10-12 år finns denna slutna grupp där du får köra CrossFit© på en nivå som passar åldersgruppen. Vi provar alla delar av CrossFit med t.ex. övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning. Kursen pågår för fullt och nästa omgång startar till hösten 2024. Nedan knapp tar dig vidare till anmälan när den har öppnat.

CF Teens 13-15År

För dig som ungdom finns denna slutna grupp där du får köra CrossFit© på en nivå som passar åldersgruppen. Vi provar alla delar av CrossFit med t.ex. övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning. Kursen pågår för fullt och nästa omgång startar till hösten 2024. Nedan knapp tar dig vidare till anmälan när den har öppnat.

MAMAFIT @crossfit

En sluten träningsgrupp med max 12 deltagare för dig som nybliven mamma. I vardagen som mamma lyfter man ofta i konstiga positioner eller har kroppen i statiska lägen som inte är speciellt bekväma eller enkla. Vi vill att din vardag ska bli starkare och smidigare. Under 9 veckors tid kommer vi hjälpa dig och självklart tar du din bebis med dig. För att passet ska bli så bra som möjligt för både mamma och bebis vill vi att du som mamma ska ha gjort din efterkontroll så du vet att allt är som det ska (brukar ske 6-8 veckor efter förlossning) och att ditt barn inte har börjat krypa än. Nästa omgång startar tisdagen den 2 april. Nedan knapp tar dig vidare till anmälan.