EVENT/TÄVLINGAR/RESOR

En viktig del av vår verksamhet är community och gemenskap. Vi arrangerar  ett antal event/tävlingar/resor där några är årligen återkommande och andra byts ut eller varieras. Här kan du läsa vad som är aktuellt i år och även ta dig vidare till anmälan.

CrossFit Höganäs Throwdown, 26/11 2022

Varje år under hösten kör vi vårt årliga boxmästerskap. Första tillfället var 2014 och sedan dess har det genomförts varje år med undantag av 2020 då vi fick ställa in pga Corona. 2022 behåller vi  ändringen från individuell tävling till team om 2 personer. Lagen skall bestå av tjej/tjej eller kille/kille och det finns 2 olika tävlingsklasser per kön. Nedan knapp tar dig till anmälan när den har öppnat.

Storteam, 20/8 2022

Varje sommar, sedan 2017, genomför vi en lagtävling där lagen består av 3-6 personer. Man anmäler sig som individ och tävlingsledningen sätter ihop lagen med målet att de ska bli så jämna som möjligt. Finalen sker i form av en jaktstart där allt kan hända. Nedan knapp tar dig till anmälan.

KROATIEN, 28/8-4/9 2022

För tredje året bär det av till Kroatien för en veckas träning. I år provar vi en ny plats, Lastovo. Resan 2022 är fullbokad men vi räknar med att det blir en ny chans 2023. Läs mer om resmålet genom att klicka på nedan knapp.

THe battle of the sexes, 2023

CrossFit-kampen mellan kvinnor och män i en hård men rättvis kamp! 

Tjejerna har vunnit två gånger och grabbarna 1, hur blir det 2023? Alla kan vara med då det gäller att gruppen som helhet ska prestera tillsammans. 24 platser för varje team, först till kvarn. Nedan knapp tar dig vidare till anmälan när den har öppnat. 

TBA

Mer info kommer.

WORKSHOP FRISKA AXLAR

Workshop gällande hållbar träning för dina axlar, med bland annat Sofia Lee från Fokus Styrka. Nedan knapp tar dig till anmälan när den har öppnat.