EVENT/TÄVLINGAR/RESOR

En viktig del av vår verksamhet är community och gemenskap. Vi arrangerar  ett antal event/tävlingar/resor där några är årligen återkommande och andra byts ut eller varieras. Här kan du läsa vad som är aktuellt i år och även ta dig vidare till anmälan.

CrossFit Höganäs Throwdown 2023

Varje år sedan 2014 kör vi vårt årliga boxmästerskap.  Sedan 2021 har vi ändrat från individuell tävling till team om 2 personer. Lagen skall bestå av tjej/tjej eller kille/kille och det finns 2 olika tävlingsklasser per kön. I år genomför vi tävlingen den 18 november, nedan knapp tar dig vidare till anmälan.

Storteam 2024

Tack för en fantastisk storteamstävling 2023! Vi återkommer med ett nytt datum för 2024, stay tuned…

Varje sommar, sedan 2017, genomför vi en lagtävling där lagen består av 3-6 personer. Man anmäler sig som individ och tävlingsledningen sätter ihop lagen med målet att de ska bli så jämna som möjligt. Finalen sker i form av en jaktstart där allt kan hända. Nedan knapp tar dig till anmälan när den har öppnat.

Träningsresa 2023

Då har vi stängt anmälan till 2023 års boxresa till Limnos, Grekland. Håll utkik efter information under hösten gällande nästa års resa. 

THe battle of the sexes 2024

CrossFit-kampen mellan kvinnor och män i en hård men rättvis kamp! 

2023 vann killarna…. Nu står det 2-2. Datum för 2024 kommer, var redo…

Alla kan vara med då det gäller att gruppen som helhet ska prestera tillsammans. 24 platser för varje team, först till kvarn. 

OPEN 2024

Varje år inleds tävlingssäsongen i CrossFit med att alla som vill deltar i OPEN i sin lokala box. Varje vecka under 3 veckor genomför man en workout och kan då jämföra sin prestation med hela världen. Det finns flera olika klasser och nivåer, alla kan vara med! Nedan knapp ger dig mer information om OPEN

TBA

Fler event kan dyka upp. Håll ögonen öppna.