EVENT/TÄVLINGAR/RESOR

En viktig del av vår verksamhet är community och gemenskap. Vi arrangerar  ett antal event/tävlingar/resor där några är årligen återkommande och andra byts ut eller varieras. Här kan du läsa vad som är aktuellt i år och även ta dig vidare till anmälan.

Med anledning av Covid-19 måste vi reservera oss mot att det kan bli förändringar i tänkta aktiviteter.

 

CrossFit Höganäs Throwdown, 27/11 2021

Varje år under hösten kör vi vårt årliga boxmästerskap. Första tillfället var 2014 och sedan dess har det genomförts varje år med undantag av 2020 då vi fick ställa in pga Corona. I och med årets upplaga kommer vi att ändra från individuell tävling till team om 2 personer. Lagen skall bestå av tjej/tjej eller kille/kille och det finns 2 olika tävlingsklasser per kön.

Storteam, 2/10 2021

Varje sommar, sedan 2017, genomför vi en lagtävling där lagen består av 3-6 personer. Man anmäler sig som individ och tävlingsledningen sätter ihop lagen med målet att de ska bli så jämna som möjligt. Finalen sker i form av en jaktstart där allt kan hända. I år planerar vi genomförandet till hösten med hopp om förändrade restriktioner.

x-fire games, 18/9 2021

Varje år sedan 2015 genomförs SM för brandmän i Funktionell Fitness. Detta arrangeras av olika CrossFitanläggningar och i år har vi fått frågan att arrangera det. Vi är mycket glada för detta och ser verkligen fram emot den 18 september då det är dags för battle.

KROATIEN V 35 2021

För andra året bär det av till Kroatien för en veckas träning och det finns fortfarande platser kvar. 2019 var vi där och hade en grym upplevelse. 2020 blev tyvärr inställt, men i år hoppas vi verkligen det blir av. Följ länken nedan för mer info och bokning.

WORKSHOP TYNGDLYFTNING, 22/5 2021

För dig som vill prestera och komma vidare i din träning. Workshopen är 5 timmar lång uppdelad på förmiddag och eftermiddag. Huvudinstruktör är Cristian Ericsson från Volve Fitness. Förmiddagen fokuserar på ditt 1 RM, medans eftermiddagen fokuserar på att bli effektiv i en WOD där du skall göra många lyft på kort tid.

WORKSHOP FRISKA AXLAR, Hösten 2021

Vårens workshop gällande hållbar träning för dina axlar, med bland annat Sofia Lee från Fokus Styrka flyttas till hösten 2021.