KURSER

Vi vill att ditt starkare, smidigare och lyckligare liv ska börja så snart det bara går! Oberoende om du är ung/gammal, vill hitta en träningsform som bara får dig att må bra eller om du har siktet inställt på högre nivå. Vi finns här för dig!

Vi har mellan 8-12 deltagare på våra kurser i syfte att hinna med alla deltagare. Detta gör också att det alltid finns gott om plats i lokalen.

 

NYHET!! KOM IGÅNG kurs

Du tränar på din egen nivå för att nå din individuella målsättning för kursen med stöttning av coach på plats och genom en Facebookgrupp där ni deltagare peppar varandra. Under kursen har du dessutom fullt medlemskap på CrossFit Höganäs. Just nu inget bestämt startdatum men hör av dig till oss om du är intresserad.

OLYMPISKA LYFT, nybörjare

Vi fortsätter med denna fyra veckor (2 pass/vecka) långa kurs för dig som är relativt ny vad gäller olympiska lyft. Alternativt om du har hållit på ett tag men känner att du vill ta tag i din teknik och få en omstart. Kursen fokuserar på grunderna i de olympiska lyften Clean & Jerk och Snatch. Gruppen är begränsad till 4 personer för att du ska få mycket tid med lyftcoachen.

NYHET!! Gymnastics

Äntligen en lite längre kurs för dig som vill utveckla dina gymnastiska förmågor. Vare sig du är något av en nybörjare eller behöver tips och trix för att komma vidare så är det här kursen för dig. Under 12 veckor med 2 pass per vecka kommer du få guidad hjälp för att på bästa sätt komma vidare i de gymnastiska rörelserna inom CrossFit. Just nu inget bestämt startdatum men hör av dig till oss om du är intresserad.

NYHET!! CF MINI 4-6 år

Tänk att i tidig ålder väcka det där intresset för allsidig träning där fokuset ligger på att ha ROLIGT! I en blandning av lek, koordination, enklare styrkeövningar och inslag av gymnastiska rörelser skapar vi starkare barn med bättre kroppskontroll. Dessutom medför den positiva träningen i grupp en chans att få nya kompisar och lämna boxen med större självförtroende och härlig glädje i kroppen! 

MamaFit @CrossFit Höganäs

En sluten träningsgrupp med max 12 deltagare för dig som nybliven mamma i vår box CrossFit Höganäs. I vardagen som mamma lyfter man ofta i konstiga positioner eller har kroppen i statiska lägen som inte är speciellt bekväma eller enkla. Vi vill att din vardag ska bli starkare och smidigare. Under 6 veckors tid kommer vi hjälpa dig och självklart tar du din bebis med dig. För att passet ska bli så bra som möjligt för både mamma och bebis vill vi att du som mamma ska ha gjort din efterkontroll så du vet att allt är som det ska (brukar ske 6-8 veckor efter förlossning) och att ditt barn inte har börjat krypa än.

KIDS 9-12år

För dig mellan 9-12 år finns denna slutna grupp där du får köra CrossFit© men på en nivå som passar åldersgruppen. Vi provar alla delar av crossfit med t.ex. övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning. Mer information och bokning hittar du här. Nästa omgång startar i januari 2022.

Teens 13-15År, LEVEL 1

För dig som ungdom finns denna slutna grupp där du får köra CrossFit© men på en nivå som passar åldersgruppen. Vi provar alla delar av crossfit med t.ex. övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning. Mer information och bokning hittar du här. Nästa omgång startar i januari 2022.

Om du har gått denna kurs tidigare och vill ta steget vidare, kolla in Level 2 nedan.

NYHET!! Teens 13-17År, LEVEL 2

Äntligen en fortsättningskurs för våra Teens som vill ta klivet vidare. Målsättningen för deltagaren är att i en liten grupp förbättra sina förmågor i alla delar som CrossFit består av. Vi kommer jobba riktat med att bli starkare och säkrare i alla lyft, förbättra tekniken i alla gymnastiska övningar och självklart pressa uthålligheten till max. Vi vill att du som anmäler dig till kursen har ambition att på riktigt bli bättre i CrossFit. Nästa omgång startar i januari 2022.