KLASSER

Här hittar du kort information om vad våra olika pass innebär.

CrossFit©

Är en tuff men rolig träningsform med funktionella rörelser. Vi har en förprogrammerad planering med 5 pass per vecka. Du kan välja att köra dessa pass på schemalagda tider eller på egen hand när det passar dig. Du hittar veckans pass i appen Wondr eller via hemsidan ”Schema”.
Max 12 pers, 55 min

CrossFit© Team

Två gånger i veckan, måndagar och lördagar, kör vi dessa pass. Här jobbar vi i lag om minst 2 personer. Fullt ös i klassisk CrossFit anda. Missa inte!
Max 24 pers, 60 min

CF Morgon

Är du morgonpigg? Då levererar vi dagens CrossFit© pass redan 06:00 på måndagar, onsdagar och fredagar.
Max 12 pers, 55 min

CrossFit Seniors

Dessa pass är till för dig som senior med ambition att  fortsätta utvecklas och stärka din kropp för vardagens utmaningar. Vi har idag ca 25 aktiva seniorer, ta chansen att hänga med på detta sociala äventyr.
50-60 min

CrossFit Basic

Detta pass bygger på samma programmering som CrossFit. Den stora skillnaden är att vi förenklar en del rörelser och kanke byter ut någon utrustning.
Max 12 pers, 55 min

STRENGTH & Cardio

Detta är ett tufft och roligt pass där klassiska styrkeövningar blandas med funktionella rörelser. Perfekt som komplement till din övriga träning.
Max 16 pers, 90 min

CF BURN

Ett fantastiskt träningspass för hela kroppen! Fokus är att bygga muskelmassa och öka uthålligheten. Detta till exempel i högintensiv intervallträning eller i långa, riktigt brännande, wodar. Vi vill att du ska bränna fett, ha kul och utveckla din kapacitet ett träningspass i taget.
Max 12 pers, 45-55 min

tgif

Tänk att få avsluta veckan med ett ”Thank God It´s Friday” pass. Med risk för att ha skön träningsvärk i flera dagar efter så är det ett grymt sätt att boozta kroppen inför helgen som kommer! Kan vara allt från vårt passutbud, så förbered dig för det fantastiskt oförutsägbara.
Max 24 pers, 60 min

CROSSFIT ADAPTIVE

Under hösten 2022 håller CrossFit Höganäs två gratis pass i veckan för dig med någon form av funktionsnedsättning.
Tisdagar och Torsdagar 15:45-16:25.
Tack till DHR för att ni ger oss möjligheten att driva detta viktiga arbete vidare!
Max 12 pers, 40 min