OM BOXEN

Vi vill att ditt starkare, smidigare och lyckligare liv ska börja så snart det bara går! Oberoende om du är ung/gammal, vill hitta en träningsform som bara får dig att må bra eller om du har siktet inställt på högre nivå …

CrossFit Höganäs grundades 2014 och vi finns på Smältaregatan 3, i lokaler optimerade för funktionell träning. Hos oss erbjuds du träning i en unik och familjär miljö som tillsammans med kompetenta och engagerade coacher bäddar för fantastiska träningsresultat och välmående.

Vårt team är fyllt med kunskap inom träningslära, kost, passuppbyggnad och träningsprogrammering. Du kan ta del av all denna kunskap genom personlig träning, gruppträning, individuella kostprogram och kroppsbehandlingar. Flera gånger per år arrangerar vi boxtävlingar, andra typer av event och åker på inspirerande träningsresor tillsammans.

Din resa hos oss börjar med att du bokar en NO SWEAT INTRO, därifrån tar vi tillsammans klivet mot dina träningsmål där allt är möjligt!

Varmt välkomna till CrossFit Höganäs
/Kristin & Magnus med coacher

1. Boka No Sweat Intro

Klicka på ”BOKA NO SWEAT INTRO” och fyll i dina uppgifter. Din coach återkommer i det snaraste för att boka in mötet.

2. No Sweat Intro

(Gratis) 20 min kostnadsfritt samtal där vi lär känna dig och dina mål. Känns allt ok lägger vi en plan för din framtid med CrossFit Höganäs.

3. On boarding

Här börjar din förvandling enligt den plan vi tillsammans kommit fram till under NO SWEAT INTRO.

4. Uppföljning

Efter 3 månader hos oss erbjuder vi 20 min UPPFÖLJNING där vi utvärderar din första tid hos oss, samt blickar framåt. Du anvarar själv för att boka in detta möte med den coach som genomförde NO SWEAT INTRO.